Contact en Route

Gezondheidscentrum de Reef

SkinAid huid- en oedeemtherapie is per 16 oktober 2023 gevestigd in Gezondheidscentrum de Reef te Ypenburg Den Haag. De praktijklocatie is eenvoudig te bereiken vanuit Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Ypenburg, Stompwijk, Delft en het Westland. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

Als u voor de eerste keer naar de praktijk komt, spreekt men van een intake. U wordt voor het intakegesprek verzocht uw verzekeringspasje en eventueel uw verwijzing van de arts of specialist mee te nemen. Daarnaast is het wenselijk uw medicatieoverzicht naar dit gesprek mee te nemen. Tijdens het intakegesprek zal uitvoerig onderzocht en bepaald worden of u voor de juiste indicatie gekomen en behandelbaar bent.

De huidtherapeut zal in overleg met u een uniek behandelplan opstellen.

Afspraak annuleren

Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan kunt u deze kosteloos 24 uur van te voren telefonisch annuleren. Bij een niet nagekomen afspraak of te laat afgemelde afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Adres per 16 oktober 2023:
Gezondheidscentrum de Reef
Kiekendiefstraat 17
2496 RP Den Haag

Wij zijn gevestigd op de eerste etage, waar u bij de wachtruimte rechts mag plaatsnemen.

Telefoon 06-40826365
Email: huidtherapeut@skinaid.nl
kvk nummer: 61694150

Eigen vervoer:
Parkeren
Parkeren met de auto is in de wijk of voor de deur mogelijk. Er geldt betaald parkeren van 9.00 tot 24.00 uur in de Kiekendiefstraat. Het tarief bedraagt € 1,70 per uur. U dient dit bedrag vooraf te betalen. Controleer altijd zelf ter plaatse de tarieven.

Let op: Het is betaald parkeren!

Openbaar vervoer:
Bereikbaarheid openbaar vervoer
Tram 19 en bus 60 stopt voor de deur van het gezondheidscentrum. Tevens vindt u op loopafstand Bushalte 60 en tram 15.