Contact en Route

SkinAid huid- en oedeemtherapie is gevestigd in het Gezondheidscentrum aan de Haagweg te Rijswijk. De praktijklocatie is eenvoudig te bereiken vanuit Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Ypenburg, Stompwijk, Delft en het Westland.

Als u voor de eerste keer naar de praktijk komt, spreekt men van een intake. U wordt voor het intakegesprek verzocht uw verzekeringspasje en eventueel uw verwijzing van de arts of specialist mee te nemen. Daarnaast is het wenselijk uw medicatieoverzicht naar dit gesprek mee te nemen. Tijdens het intakegesprek zal uitvoerig onderzocht en bepaald worden of u voor de juiste indicatie gekomen en behandelbaar bent.

De huidtherapeut zal in overleg met u een uniek behandelplan opstellen.

Afspraak annuleren

Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan kunt u deze kosteloos 24 uur van te voren telefonisch annuleren. Bij een niet nagekomen afspraak of te laat afgemelde afspraak zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Adres gegevens praktijk Haagweg:
Haagweg 137
2281 AG Rijswijk
Telefoon 06-40826365
Email: huidtherapeut@skinaid.nl
kvk nummer: 61694150
Eigen vervoer:
Parkeren met de auto is in de wijk of voor de deur mogelijk.  Na 18:00 is het hier betaald parkeren. Let op, in het winkelgebied van de Herenstraat (Oud Rijswijk) gelden andere tijden, maar parkeert u het eerste uur gratis na aanmelden.
Openbaar vervoer:
Buslijn 23, Tramlijn 1 of 15, halte Herenstraat
Dan nog twee minuten lopen

   vestiging