LED lichttherapie

Vanaf heden kunt u bij SkinAid huid- en oedeemtherapie terecht voor het innovatieve LED therapie.

Wat doet het?
Het LED Therapie bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van 3 verschillende golflengtes, ieder met haar eigen behandelindicatie. Door het combineren van verschillende golflengtes kunnen meerdere huidprocessen tegelijk worden beïnvloed:
– Bevordering van de collageenproductie
– Bestrijding van de bacteriën die acne veroorzaken
– Bevordering van natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
– Verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit, rimpels
– Vermindering van hyperpigmentatie
– Bevordering van de wondgenezing
– Bevordering de lokale bloedsomloop

Voor wie is het?
LEDtherapie wordt ingezet in de behandeling of bestrijding van acne, ontstekingen, algemene huidverbetering, pigmentvlekken, wondherstel (ook post-care na cosmetische ingrepen), verslapte huid, fijne lijntjes.

Is het veilig?
LED-Therapie werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED-licht-therapie is daarmee ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

LED is de afkorting van Light Emmitting Diode. Deze kleine lampjes behoren niet tot de lasers of IPL licht en geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel maar stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende golflengten) bepaalde processen in de huid die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel: 0640826365 of stuur een bericht naar huidtherapeut@skinaid.nl