COVID-19 maatregelen

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over het coronavirus en welke gevolgen dit heeft voor de praktijkvoering van Skin Aid huid- en oedeemtherapie.


De praktijk is volledig open

Goed nieuws; Sinds 11 mei 2020 mag Skin Aid huid- en oedeemtherapie weer volledig open voor alle medische én cosmetische behandelingen.

Door het hoge vaccinatietempo groeit het aantal mensen dat immuun beschouwd wordt voor COVID-19. Daarom is het beleid voor bron- en contactonderzoek vanaf donderdag 8 juli 2021 aangepast door de overheid. Raadpleeg de website van het RIVM om na te gaan of je na besmetting/positieve test in quarantaine moet.

Natuurlijk blijft het belangrijk om je gezondheid goed in de gaten te houden. Krijg je klachten die passen bij het coronavirus? Laat je dan altijd eerst testen en bel naar de praktijk. Wij zullen vragen stellen (triage) om te bepalen of je gelijk mag komen of eerst moet wachten tot een negatieve uitslag of in het geval van een positieve uitslag maar zorg moet ondergaan die niet kan worden uitgesteld.

Ondanks het goede nieuws dat besmettings- en ziekenhuisopname cijfers dalen, willen wij de kans op besmetting met het coronavirus of andere infectieziekten zo klein mogelijk houden. De huidtherapeut blijft een mondkapje ter bescherming dragen. Je mag voor jouw eigen veiligheid ook een mondkapje dragen.

Nog even ter herhaling:
1. Was je handen regelmatig met zeep, ook goed tussen de vingers en houd de nagels schoon en kort;
2. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct na gebruik weg;
3. Raak je mond, ogen, neus zo min mogelijk aan;

Ik kan niet wachten weer de zorg te gaan verlenen die jullie van mij gewend zijn!

Wil je een afspraak in plannen? Doe dit bij voorkeur telefonisch (bellen/whatsapp), per e-mail of via het online inboek systeem: ONLINE AFSPRAAK .

Randvoorwaarden

Vooraf aan jouw afspraak:
– Kom niet veel te vroeg;
– Kom alleen, indien dit niet mogelijk is, maximaal 1 ouder/begeleider;
– Draag bij voorkeur een mondkapje als de 1,5meter niet gehandhaafd kan worden, echter dit is niet meer verplicht;
– Ga zo veel mogelijk thuis naar het toilet;
– Raak zo min mogelijk aan;
– Hoest of nies in jouw elleboog;

Tijdens de afspraak:
– Ouders of begeleiders worden verzocht in de wachtkamer te blijven;
– Wij geven geen hand;
– Neem je eigen handdoek/laken mee;
– Draag bij voorkeur een mondkapje als je zelf behoort tot de risicogroep;
– De therapeut draagt tijdens de behandeling persoonlijke beschermingsmiddelen en in de ruimte staat een luchtzuiveraar.

Na afloop van de afspraak:
– Wij geven geen hand;

Heb je vragen?
Neem dan contact op met deze praktijk (06-40826365), bekijk de website van het RIVM of bel naar het publieksinformatienummer van de rijksoverheid: (0800-1351)