Skin Aid adviseert ALHYDRAN

ALHYDRAN is geschikt voor de behandeling van verschillende huidklachten of aandoeningen, waaronder littekens, brandwonden, bestraalde huid, droge huid, eczeem en als nabehandeling van professionele huidbehandelingen. De producten zijn bij Skin Aid huid- en oedeemtherapie verkrijgbaar, maar je kunt ook online bestellen: klik hier

Voor beschadigde & kwetsbare huid

Veel huidaandoeningen en beschadigde huiden zijn direct gerelateerd aan een niet-intacte huidbarrière functie. Zolang deze huidbarrière beschadigd is, kan de huid niet zelfstandig vocht vasthouden en stagneert de genezing. ALHYDRAN is een krachtige vochtregulerende crème diep in de huid trekt en ervoor zorgt dat de huid van binnenuit kan herstellen.

Door de huid goed te hydrateren neemt de kans op jeuk, pijn, en roodheid af. Doordat de huid weer in balans gebracht wordt, zorgt ALHYDRAN voor een optimale bescherming van de huid en is deze minder kwetsbaar.

Naast de reguliere ALHYDRAN is er SPF 30, voor een goede zonbescherming. En de nieuwe Special Care producten: crèmes die verrijkt zijn met ingrediënten voor de behandeling van specifieke huidproblemen, waaronder eczeem een jeukende en/of droge huid.